Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Tusiere micro

Tusierele micro din papetaria noastra online sunt de o calitate ireprosabila si au un pret excelent

Papetaria noastra online pune la dispozitia dumneavoastra o gama larga de tusiere micro, la preturi imbatabile! Astfel, dupa ce stampila dumneavoastra nu mai functioneaza la fel ca la inceput si incepe sa-si piarda din proprietatile initiale ale culorii de stampilare, inlocuirea tusierelor reprezinta prelungirea vietii stampilei. Puteti alege dintre urmatoarele tipuri de tusiere micro, in functie de dimensiunea de care aveti nevoie. In plus, pentru cei care isi doresc un plus de eleganta, pot opta pentru tusierele cu carcasa metalica. In catalogul nostru cu produse veti gasi urmatoarele tipuri de tusiere micro:

  • Tusierele Micro 1, cu dimensiunea de 50 x 90 mm
  • Tusierele Micro 2, cu dimensiunea de 70 x 110 mm
  • Tusierele Micro 3, cu dimensiunea de 90 x 160 mm
  • Tusierele Micro M1, cu dimensiunea de 50 x 90 mm si cu carcasa metalica, pentru un plus de eleganta
  • Tusierele Micro M2, cu carcasa metalica si dimensiunea de 70 x 110 mm

Pentru oricare dintre aceste tusiere micro veti opta, trebuie sa stiti faptul ca ele vin in diferite culori, astfel incat dumneavoastra sa va gasiti produsele pe care vi le doriti. In acest fel, dumneavoastra puteti alege dintre urmatoarele culori disponibile in papetaria noastra online: negru, albastru, rosu, verde, mov si netusata.

Tusierele micro, perfecte pentru stampilele dumneavoastra

Ne dorim ca dumneavoastra sa gasiti in catalogul nostru cu produse exact ceea ce aveti nevoie in materie de articole de papetarie si birotica! Asadar, punem la dispozitia dumneavoastra o multitudine de tusiere micro, de diferite culori si dimensiuni, pentru a ne asigura de faptul ca dumneavoastra veti gasi produsele de care aveti nevoie! Comandati produsele de care aveti nevoie, iar de restul ne vom ocupa noi! Asteptam comanda dumneavoastra, pe care o vom livra in cel mai scurt timp posibil!

Cele mai vandute