Categorii Categorii

Pix cu stampila Heri Classic Grip

Pix cu stampila Heri Classic, combinatia dintre util si practic

In lumea instrumentelor de scris, pixurile au reprezentat o inovatie revolutionara. Si, pentru ca omul modern vrea sa-si usureze munca cu fiecare zi care trece, acest lucru a determinat aparitia pixurilor cu stampila Heri classic. In papetaria noastra online punem la dispozitie o gama variata de pixuri cu stampila, la un pret excelent. Puteti alege dintre urmatoarele produse pe care le punem la dispozitia dumneavoastra:

  • Pix cu stampila Heri classic, de culoare albastra, cu o suprafata de prindere ergonomica si culoarea tusierei neagra
  • Pix cu stampila Heri classic, in varianta neagra, cu carcase realizate din plastic antimicrobian si cu tusiera neagra
  • Pix cu stampila mint, cu un numar de linii de 3 si culoarea tusierei fiind neagra

Aceste pixuri reprezinta un cadou perfect pentru medici, farmacisti sau persoane care lucreaza in clinici sau spitale. Pe langa acestea, oamenilor de afaceri nu ar trebui sa le lipseasca aceste pixuri cu stampila Heri classic. Sunt ergonomice, cu un corp din plastic care ofera protectie contra bacteriilor si a fungilor si cu un mecanism extrem de usor de folosit.

Pixurile cu stampila Heri Classic, de nelipsit din buzunarul omului modern

Pixurile cu stampila Heri classic au un pret imbatabil. Sunt intotdeauna la indemana dumneavoastra, fie ca le veti purta in buzunar, in servieta sau chiar ca breloc! Astfel, nu trebuie sa va incarcati cu mai multe produse, intrucat veti gasi intr-unul singur tot ceea ce aveti nevoie! In papetaria noastra online veti gasi intotdeauna produsele de papetarie si birotica de care aveti nevoie! Mai mult decat atat, punem la dispozitia dumneavoastra produse confectionate din cele mai bune materiale, cu intrebuintari multiple. Puteti comanda produsele dorite chiar acum, online, iar livrarea se va face in cel mai scurt timp! Asteptam comanda dumneavoastra si ne vom bucura sa va fim de ajutor!