Categorii Categorii

Stampile ecologice Colop Liquid Wood

Stampilele ecologice Liquid Wood, intr-o mare varietate, in papetaria noastra online

Stampilele din gama Colop Liquid Wood au luat nastere in urma dorintelor clientilor nostri de a pune accent pe articolele ecologice. Acestea sunt fabricate, in mare parte –o proportie de aproximativ 80%- din Lignin (un polimer natural, obtinut in urma procesului de productie al hartiei), un material nou aparut pe piata romaneasca, 100% bio-degradabil. In acest fel, stampilele dreptunghiulare realizate din acest material au o durata de viata extrem de lunga, la finalul careia mediul nu va fi afectat in nici un fel. Clientii nostri pot beneficia de stampile ecologice Liquid wood de cea mai buna calitate, la un pret imbatabil. Va asteptam cu urmatoarele produse existente in catalogul nostru cu produse:

  • Stampila ecologica dreptunghiulara, cu dimensiunea amprentei de 14 x 38 mm si 4 linii
  • Stampila ecologica Liquid wood, cu o dimensiune a amprentei de 18 x 47 mm si 5 linii
  • Stampila ecologica dreptunghiulara, avand o dimensiune a amprentei de 23 x 59 mm si un numar de 6 linii

Calea cea mai simpla in alegerea stampilei potrivite pentru dumneavoastra este consultarea specialistilor nostri, care va vor indruma catre stampilele care se pliaza cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Daca ati ales din oricare dintre stampilele ecologice mai sus mentionate, fiti siguri ca ati ales produse calitative. In plus, le punem la dispozitia dumneavoastra la un pret foarte bun.

Alegeti calitatea! Alegeti stampilele ecologice Liquid Wood din papetaria noastra online!

Papetaria noastra online si-a largit paleta de produse! Astfel, in produsele noastre de papetarie si birotica clientii pot gasi acum si stampilele ecologice, la un pret convenabil. Pentru cei care isi doresc sa aiba la indemana produse de o calitate de top, articolele noastre sunt cele care vor intregi cu siguranta orice birou modern! Alegeti Total-Office pentru produse de calitate, pentru pret competitiv si pentru promptitudinea livrarii comenzilor!