Categorii Categorii

Pix cu stampila Heri Diagonal Wave

Pixurile cu stampila diagonal wave, o inovatie pe piata instrumentelor de scris

Pixurile cu stampila diagonal wave sunt instrumente de scris elegante si moderne si reprezinta o solutie perfecta pentru o stampila personala. Papetaria noastra online pune la dispozitia dumneavoastra pixuri diagonal wave, ideale pentru oamenii moderni. Aceste pixuri cu stampila prezinta numeroase avantaje pentru utilizatori, motiv pentru care sunt tot mai solicitate:

  • Pixurile diagonal wave sunt compacte, portabile si cu stampila incorporate
  • Au un design elegant si o suprafata ondulata de prindere, ceea ce le face ergonomice
  • Stampilele sunt realizate din materiale de calitate (plastic si metal) si au mecanisme precise realizate din metal
  • Aceste pixuri reprezinta cel mai practic mod pentru aceia care isi doresc atat un pix, cat si o stampila, incorporate intr-un singur obiect

Pixurile cu stampila sunt dotate standard, cu mina de culoare albastra, iar tusiera pentru stampila prezinta culoarea neagra. In plus, dimensiunea de imprimare este de 33 x 8 mm, iar numarul de linii de text fiind trei.

Stampilati si scrieti in acelasi timp, cu pixurile cu stampila diagonal wave!

Incercand sa va usuram munca, va punem la dispozitie cele mai calitative produse! In acest sens, puteti alege dintre pixurile cu stampila Heri diagonal wave disponibile in gama noastra de produse, in functie de culoarea dumneavoastra preferata: crem, maro, verde sau chiar bordeau. Papetaria noastra online a iesit in evidenta datorita calitatatii materialelor folosite in realizarea oricarui articol in parte, dar si prin raportul de calitate-pret corect. In plus, livram produsele dumneavoastra preferate la adresa pe care o mentionati, iar acestea vor ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. Spor la cumparaturi inteligente, din papetaria noastra online! Economisiti in acest fel timp si bani si va bucurati de cele mai bune produse de pe piata!