Categorii Categorii

Pix cu stampila Stamp & Smart Pen 3 in 1 Heri

Trei avantaje intr-un singur produs: pixul cu stampila stamp and smart pen 3 in 1 Heri

Daca vreti ca munca dumneavoastra sa se usureze considerabil si daca v-ati saturat de pixurile traditionale, care de cele mai multe ori se strica exact atunci cand aveti cea mai mare nevoie de ele, atunci este momentul sa achizitionati pixurile cu stampila! In papetaria noastra online va punem la dispozitie pixuricu stampila stamp and smart pen 3 in 1. Acestea prezinta numeroase avantaje utilizatorilor sai, dupa cum urmeaza:

  • Aceste pixuri prezinta o stampila incorporata, care reduce din timpul de completare al informatiilor personale de pe orice tip de documente. Astfel, daca in mod obisnuit foloseati un pix, apoi o stampila, acum puteti beneficia de aceste doua produse incorporate intr-unul singur
  • Structura metalica a mecanismului confera durabilitate, astfel incat durata de viata a pixului sa fie indelungata
  • In plus, pentru ca suntem in era tehnologiei, pixul are in dotare un varf din cauciuc, pentru un control confortabil si precis al ecranelor tactile. Varful de cauciuc este potrivit pentru toate tipurile de gadget-uri smartphone si toate tabletele care prezinta touchscreen

Pentru aceia dintre dumneavoastra care isi doresc achizitionarea unui astfel de pix cu stampila, puteti opta pentru una dintre cele trei variante de culori: roz, albastru sau argintiu.

Comandati online pixurile stamp and smart pen 3 in 1!

Pentru pasionatii de tehnologie, dar si pentru cei care vor sa isi usureze munca de zi cu zi am pus la dispozitie pixurile stamp and smart pen 3 in 1. Pe langa avantajul de a avea integrate in interior si o stampila, acestea prezinta varful din cauciuc, potrivit pentru toate telefoanele smartphone si toate tabletele cu touchscreen. Fiti in pas cu noile tehnologii si comandati online pixurile cu stampila stamp and smart pen 3 in 1!