Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Pix cu stampila Colop Pen Stamp Alu-Magnet

Pixurile cu stampila Colop pen sunt produse ideale pentru persoanele active si dinamice

Ce va ofera pixurile cu stampila Colop pen? In primul rand fiabilitate, dar si mobilitate maxima. Cu pixurile cu stampila incorporata, munca dumneavoastra se va usura considerabil! Pixurile cu stampila pen stamp alu-magnet pe care le punem la dispozitia dumneavoastra in papetaria noastra online sunt confectionate din materiale rezistente, de o calitate de top. Puteti alege dintre urmatoarele modele de pixuri cu stampila, in functie de culoarea dumneavoastra preferata:

  • Pix cu stampila Colop pen, cu o dimensiune a amprentei de 8 x 33 mm, 3 linii si culoare albastru
  • Pix cu stampila Colop pen, cu o dimensiune a amprentei de 8 x 33 mm, 3 linii, disponibil in culoarea neagra
  • Pix cu stampila Colop pen, cu o dimensiune a amprentei de 8 x 33 mm, 3 linii, culoare aurie
  • Pix cu stampila Colop pen, cu o dimensiune a amprentei de 8 x 33 mm, 3 linii, de culoare gri

Indiferent pentru care dintre produsele mai sus mentionate veti opta, puteti fi siguri de calitatea lor, dar si de rezistenta in timp. In plus, aceste pixuri cu stampila Colop pen din papetaria noastra online vin cu un pret imbatabil!

Pixurile cu stampila Colop pen, intotdeauna la indemana dumneavoastra

Ridicam confortul clientilor nostri la rang de arta, motiv pentru care vrem sa le punem la dispozitie cele mai bune produse. Ne facem remarcati prin profesionalismul cu care tratam fiecare comanda in parte, dar si prin raportul de calitate- pret excelent. Credem ca omul modern are nevoie de instrumente de scris moderne, asa ca ne-am largit gama de produse si am adaugat pixurile Colop pen, care au integrate in interior o stampila. Pot fi purtate cu usurinta oriunde: in buzunar, la breloc sau chiar in mapa. Comandati acum si beneficiati de livrare rapida!

Cele mai vandute