Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Suporti pentru dosare suspendabile

Suporti de calitate deosebita pentru dosare suspendate

Daca va doriti sa pastrati sau, de ce nu, sa arhivati documentele importante, papetaria noastra online va pune la dispozitie suportii pentru dosare. Ii gasiti intr-o varietate de modele, astfel incat fiecare dintre dumneavoastra sa gasiti suportii pentru dosare suspendabile de care aveti nevoie. Diferiti prin culori, prin capacitate, dar si prin materialele din care acestia sunt confectionati, suportii pentru dosare suspendabile se potrivesc perfect si biroului dumneavoastra.

  • Suport metalic mobil pentru dosare. Acesta prezinta rotile, pentru a face deplasarea lui mai usoara. In plus, este prevazut cu capac de inchidere
  • Suporti pentru dosare suspendabile, confectionati din plastic rigid si prevazut cu capac cu maner pentru transport

Realizate din materiale rezistente, indiferent ca este vorba despre suportul metalic sau despre cel din plastic rigid, acesti suporti pentru dosare suspendabile ofera solutia sigura si eficienta pentru arhivarea documentelor dumneavoastra.

Suportii pentru dosare suspendate, o investitie extrem de buna pentru birourile moderne

Acesti suporti pentru dosare suspendabile din papeteria noastra online se livreaza fara dosare, cu posibilitatea, insa, ca dumneavoastra sa va alegeti dintre dosarele pe care le punem la dispozitie. Acestia pot fi folositi ca recipient de arhivare si depozitare pentru uz general. Suportii pentru dosare suspendabile au un pret excelent si reprezinta una dintre cele mai simple si eficiente solutii de arhivare a documentelor utilizate rar. Tone de documente sunt stocate anual in suportii pentru dosare din papetaria noastra online, in birouri din toata tara, din toate sectoarele de activitate. In plus, in functie de dimensiunea aleasa, puteti transporta sau chiar expedia documentele. Papetaria noastra online pune la dispozitia dumneavoastra solutii complete, cu articolele de birotica de care aveti nevoie. Va dorim spor la cumparaturi! Noi asteptam comanda dumneavoastra si garantam calitatea fiecarui produs in parte!

Cele mai vandute