Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Notesuri autoadezive si cuburi de hartie

Notesuri autoadezive, sub diverse forme, culori si dimensiuni, in papetaria noastra online

Papetaria noastra online va propune notesuri autoadezive cu un design unic, dar si cuburi de hartie gandite special pentru a va usura munca la birou. Daca doriti sa aflati ce aveti de facut dintr-o singura privire, atunci notitele autoadezive sau post-it-urile sunt cele care va vor ajuta. In acest sens, papetaria noastra online va propune urmatoarele tipuri de notesuri, gandite special pentru a va usura munca:

  • Notesuri autoadezive in forma de inima, cerc, masina, tricou sau floare
  • Buzunare autoadezive
  • Cub autoadeziv cu suport pentru pixuri
  • Cuburi de hartie color cu suport de plastic
  • Memoboard autoadeziv
  • Notesuri autoadezive in rola, cu dispenser

In functie de preferintele si de nevoile dumneavoastra, puteti opta pentru unul dintre produsele de mai sus, care se remarca prin calitate si finisaje extrem de fine.

Cu ajutorul notesurilor autoadezive, informatiile importante vor iesi in evidenta!

Cuburile autoadezive sunt pline de culoare si reusesc sa imbine emotionalul si functionalul. Ele sunt accesorii de nelipsit de pe orice birou modern, intrucat ajuta la mentinerea informatiilor si la stabilirea prioritatilor dintr-o anumita zi. Aceste notite autoadezive sau cuburi de hartie sunt recomandate persoanelor care vor sa aiba o pata de culoare in biroul lor. Ele au dimensiuni diferite si culori neon, care va pot ajuta zilnic la birou. Notitele autoadezive existente in papetaria noastra online atrag atentia prin calitatea lor. Ele sunt ideale pentru a structura mesajele, permit citirea rapida a informatiei, in format clar si planificat. In acest fel, se mareste eficienta la birou, dar sip e teren. Astfel, aceste notite reprezinta un mod placut de a transmite informatiile. In papetaria noastra online gasiti notite de dimensiuni diferite, in functie de preferintele fiecaruia dintre dumneavoastra. Asteptam comenzile dumneavoastra online, pe care le vom onora in cel mai scurt timp cu putinta!

2.33 lei
(2.77 lei cu TVA)
+
3.45 lei
(4.11 lei cu TVA)
+
3.45 lei
(4.11 lei cu TVA)
+
3.55 lei
(4.22 lei cu TVA)
+
3.55 lei
(4.22 lei cu TVA)
+
3.55 lei
(4.22 lei cu TVA)
+
3.55 lei
(4.22 lei cu TVA)
+
Arata inca 36 produse
Cele mai vandute