Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Mape si suporti pentru carti de vizita si adrese

Mapele si suportii pentru carti de vizita si adrese, necesitatea oricarui birou modern

Asa cum codul vestimentar este deosebit de important in afaceri, la fel se intampla si cu accesoriile si uneltele pe care le foloseste orice persoana din interiorul unei companii. Aceste accesorii sunt extrem de importante si redau profesionalismul companiei respective. Cartea de vizita este unul dintre accesoriile care nu trebuie sa lipseasca din nici un birou. Si, cum in fiecare birou exista zeci sau sute astfel de carti de vizita, ne sunt necesaremape si suporti pentru carti de vizita si adrese, pentru a le mentine intr-o ordine deplina.

Calitate la un pret excelent, la mape si suporti pentru carti de vizita si adrese

Pentru clientii nostri, care isi doresc calitate la un pret foarte bun, punem la dispozitie mape si suporti pentru carti de vizita intr-o gama foarte variata, astfel incat sa multumim pe oricine. Puteti alege dintre urmatoarele produse, gandite special pentru dumneavoastra:

  • Fisier liniar cu capac, folosit pentru organizarea si pastrarea cardurilor cu nume, adrese, numere de telefon si liste clienti
  • Fisier rotativ, cu index separator A-Z din carton superlucios
  • Folie de protectie pentru cartile de vizita
  • Mapa cu inele pentru carti de vizita,format A4 sau A5
  • Mapa confectionata din piele sau din catifea, pentru carti de vizita sau carduri
  • Port carti de vizita, transparent si cu forma plata. Acesta se poate plia si folosi si ca suport pentru birou
  • Port carti de vizita metalic, elegant, cu un design alb/negru

In plus, aceste mape si suporti de vizita si adrese au un pret imbatabil in papetaria noastra online. Preocuparea principala pe care papetaria noastra online o are este de a oferi produse de calitate superioara, la un pret accesibil, iar misiunea noastra este de a indeplini oriunde, oricand si oricare dintre solicitarile clientilor nostri. Asteptam comenzile dumneavoastra!

11.55 lei
(13.74 lei cu TVA)
+
17.11 lei
(20.36 lei cu TVA)
+
17.31 lei
(20.60 lei cu TVA)
+
19.31 lei
(22.98 lei cu TVA)
+
21.62 lei
(25.73 lei cu TVA)
+
58.23 lei
(69.29 lei cu TVA)
+
67.52 lei
(80.35 lei cu TVA)
+
Cele mai vandute