Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Folii de protectie

Folii de protectie, la o calitate excelenta si un pret imbatabil

Papetaria noastra online vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama diversificata de produse pentru organizare si arhivare, necesare pentru activitatea de birou. Astfel, produsele noastre sunt special gandite pentru a va usura munca si a va ajuta sa va organizati documentele, astfel incat sa le gasiti mult mai usor. Astfel, puteti alege folii de protectie intr-o gama variata de modele. Ele pot fi fie transparente, fie colorate, in diferite formate (A3, A4 sau chiar A5), si chiar pentru CD-uri si DVD-uri., cu deschidere normal sau in “L”. In functie de preferintele si de nevoile dumneavoasatra, alegeti cu incredere dintre produsele mai jos expuse:

  • Dispencer cu folii de protective
  • Folii de protectie “L” sau mapa “L” pentru documente A4
  • Folii de protectie A4, pentru CD/DVD
  • Folii de protectie color pentru documente
  • Folii de protectie cristal A4 ce contin etichete pentru personalizarea taburilor
  • Folii de protectie cu margine color
  • Folii de protectie A4, cu burduf sau A3, pentru documente landscape

Indiferent pentru care dintre produse veti opta, papetaria noastra online garanteaza calitatea fiecarui produs in parte, dar si un pret excelent, care va multumi cu siguranta fiecare buzunar. Nu ezitati si profitati de ofertele si reducerile noastre la articolele de papetarie si birotica!

Pentru foliile de protectie de care aveti nevoie, contactati-ne!

Aveti grija de documentele dumneavoastra si arhivati-le, cu ajutorul foliilor de protectie cristal. Acestea asigura siguranta documentelor si le protejeaza impotriva prafului. Punem la dispozitia dumneavoastra folii de protectie pentru documente, acte si diferite alte elemente de arhivat. Puteti alege dintre cele mai utile si elegante moduri de arhivare si protejare pentru documentele dumneavoastra, in functie de nevoi. Papetaria noastra online se numara printre cele mai apreciate din domeniu, datorita calitatii produselor oferite. Astfel, puteti apela cu incredere la noi, fie prin intermediul telefonului, fie prin e-mail. Va asteptam!

Discount 10%
Promotion
(1)
9.35 lei 8.41 lei
(10.01 lei cu TVA)
+
Arata inca 23 produse
Cele mai vandute