Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Foarfece si cutite pentru corespondenta

Foarfecele si cutitele pentru corespondenta, aliate de nadejde pentru dumneavoastra

La birou, ca si acasa, obiectele trebuie pastrate intr-o ordine deplina, pentru a contribui la cresterea nivelului de confort si pentru a facilita desfasurarea activitatilor de zi cu zi. Printre obiectele care nu trebuie sa lipseasca nici unui birou modern se numara si foarfecele si cutitele pentru corespondenta. In acest sens, papetaria noastra online pune la dispozitia dumneavoastra o gama larga de astfel de produse, gandite special pentru a va usura munca zilnica. In ceea ce priveste produsele existente, va asiguram de calitatea lor, dar si de pretul convenabil:

  • Foarfece fabricate din otel inoxidabil, de diferite dimensiuni, cu maner cu grip, un design ergonomic si atractiv, foarfece speciale pentru stangaci, foarfece fabricate din titanium
  • Cutit electric pentru corespondenta, folosit pentru deschiderea corespondentei, functioneaza cu 4 baterii tip LR6
  • Cutit pentru taierea hartiei, cu lama din titanium, incorporata si cu maner ergonomic
  • Cutit multifunctional, confectionat din otel inoxidabil
  • Cutit folosit pentru deschiderea corespondentei, cu maner metalic si lama din otel inoxidabil

Propunem pentru dumneavoastra o gama variata de produse, in dimensiuni dintre cele mai diferite, astfel incat sa satisfacem toate nevoile. Preturile difera, in functie de materialele din care sunt confectionate produsele, insa garantam calitatea!

Confort la birou, cu ajutorul foarfecelor si a cutitelor de corespondenta

Printre accesoriile de birou, fara de care munca ar fi mult mai greoaie si stresanta, se numara si foarfecele si cutitele pentru corespondenta. Acestea sunt obiecte strict necesare oricarui birou, care va vor ajuta sa lucrati cu mai mult randament, dar si comoditate. Gasiti cele mai bune foarfece si cutite pentru corespondenta in papetaria noastra online, Total Office. Preturile sunt fara concurenta, iar livrarea se va face in cel mai scurt timp posibil! Va asteptam cu cele mai bune produse, la preturi excelente, imbatabile!

5.22 lei
(6.21 lei cu TVA)
+
5.70 lei
(6.78 lei cu TVA)
+
10.40 lei
(12.38 lei cu TVA)
+
11.39 lei
(13.55 lei cu TVA)
+
11.59 lei
(13.79 lei cu TVA)
+
14.78 lei
(17.59 lei cu TVA)
+
21.24 lei
(25.28 lei cu TVA)
+
82.74 lei
(98.46 lei cu TVA)
+
Cele mai vandute