Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Buzunare si folii autoadezive si autolaminante

Unui birou complet nu trebuie sa ii lipseasca buzunarele si foliile autoadezive si autolaminante ieftine

In ultimii ani, tot mai multe companii au inceput sa constientizeze faptul ca atmosfera de lucru influenteaza in mod evident productivitatea personalului, astfel ca papetaria noastra online va pune la dispozitie cele mai bune articole de birotica si papetarie, la un pret imbatabil. Pentru ca biroul este locul in care cei mai multi isi petrec o treime din zi, in catalogul online puteti descoperi accesoriile necesare oricarui birou modern. Va asteptam cu buzunare, folii autoadezive si autolaminante ieftine si multe alte produse necesare biroului dumneavoastra.

Va asteptam cu buzunare si folii autoadezive si autolaminante ieftine!

Buzunarele si foliile autoadezive ai autolaminante sunt unele dintre articolele care nu ar trebui sa lipseasca din componenta nici unui birou modern. Ele faciliteaza munca fiecarui angajat si ajuta la o mai buna organizare. In functie de necesitatile dumneavoastra, puteti opta pentru unul dintre produsele disponibile mai jos:

  • Buzunare autoadezive disponibile in papetaria noastra online vin in mai multe variante: A4 sau A5, cu clapa pentru CD, pentru carti de vizita sau in forma de triunghi. Oricare dintre acestea reprezinta un mod elegant de upgrade pentru copertile bibliorafturilor, pentru caiete sau pentru dosare. Aceste buzunare sunt foarte utile pentru pastrarea cartilor de vizita sau a cartilor bancare si poate fi lipit pe aproape orice suprafata: dosare de prezentare, CD-uri, mape, brosuri, etc.
  • Folie autolaminata, pentru protejarea documentelor, a etichetelor, a legitimatiilor sau a fotografiilor de orice tip
  • Porteticheta autoadeziva cu adeziv permanent si etichete albe incluse

Amenajati-va biroul astfel incat mersul la serviciu sa nu fie o povara, ci o placere! Imbinati functionalitatea pe care o impune spatiul de lucru cu facilitatile de confort si alegeti articolele noastre de birotica si papetarie, pentru a reda biroului dumneavoastra un aspect inovativ!

2.45 lei
(2.92 lei cu TVA)
+
12.69 lei
(15.10 lei cu TVA)
+
15.26 lei
(18.16 lei cu TVA)
+
52.27 lei
(62.20 lei cu TVA)
+
69.69 lei
(82.93 lei cu TVA)
+
75.02 lei
(89.27 lei cu TVA)
+
78.51 lei
(93.43 lei cu TVA)
+
Cele mai vandute