Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Cuttere si rezerve

Cutterele si rezervele, de nelipsit de pe orice birou modern

Fiecare dintre noi are o meserie si un birou in care isi desfasoara activitatile de zi cu zi. Indiferent de meseria pe care o avem, cu totii ne dorim ca biroul nostru sa fie un spatiu confortabil si sa contina toate articolele de papetarie si birotica de care avem nevoie, pentru a ne facilita munca. In acest sens, papetaria noastra online va vine in intampinare cu cele mai calitative produse, astfel incat biroul dumneavoastra sa fie mereu ordonat, sa aiba un echilibru si sa nu-i lipseasca nimic. Printre accesoriile de birou utilizate in activitatea zilnica se numara pixurile sau stilourile, capsatoarele, foarfecele, dar si cutterele. Acestea din urma sunt un soi de cutite speciale, utilizate in activitatea de zi cu zi. Astfel, cutterele si rezervele nu trebuie sa lipseasca de pe nici un birou modern!

Vreti ca biroul dumneavoastra sa fie complet? Nu uitati de cuttere si rezerve!

Papetaria noastra online pune la dispozitia dumneavoastra cuttere si rezerve pentru cutter, la un raport excelent de calitate pret! Puteti alege oricare dintre modelele urmatoare, printr-un simplu click. In functie de necesitatile dumneavoastra, va punem la dispozitie urmatoarele modele de cuttere si rezerve:

  • Cutit art, pentru hobby, cu maner rotund din metal si capac de protectie a lamei. Acesta vine cu trei lame de rezerva
  • Cutter circular cu lama rotunda (si rezerva cutter circular), cu lama retractabila, cuttere si reserve
  • Planseta de taiere A2, A3 sau A4

Comandati cuttere si rezerve online, din papetaria Total-Office. Profesionalismul si calitatea articolelor de papetarie si birotica ne-au propulsat in topul preferintelor celor mai multi clienti. In plus, diversitatea produselor nu este nici ea de neglijat. In functie de nevoile dumneavoastra, gasiti cele mai bune articole de papetarie, care vin in completarea oricarui birou modern!

1.20 lei
(1.43 lei cu TVA)
+
1.54 lei
(1.83 lei cu TVA)
+
2.34 lei
(2.78 lei cu TVA)
+
2.76 lei
(3.28 lei cu TVA)
+
11.06 lei
(13.16 lei cu TVA)
+
17.86 lei
(21.25 lei cu TVA)
+
20.92 lei
(24.89 lei cu TVA)
+
41.21 lei
(49.04 lei cu TVA)
+
76.18 lei
(90.65 lei cu TVA)
+
128.65 lei
(153.09 lei cu TVA)
+
Cele mai vandute