Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Agrafe, dispensere si pioneze

Agrafele, elementele de nelipsit de pe orice birou modern

Traim in secolul vitezei, fapt pentru care cei mai multi petrec o mare parte a timpului la birou. Daca va doriti un birou agreabil, il puteti obtine, chiar si fara o amenajare sofisticata. Secretul consta in schimbarea catorva detalii, care duc la imbunatatirea semnificativa a calitatii vietii. Cu putina creativitate, orice spatiu de lucru poate deveni placut. De exemplu, de pe biroul dumneavoastra sunt de nelipsit agrafele sau dispenserele! Alegeti agrafele de birou colorate sau pioneze si dispensere pentru a va personaliza biroul intr-un mod placut!

Agrafele, pionezele sau dispenserele completeaza cu succes orice birou

Spatiile de lucru ne rapesc marea parte a zilei. Astfel, este extrem de important ca biroul dumneavoastra sa creeze o atmosfera placuta. Un birou agreabil este o componenta importanta a gradului de satisfactie de la locul de munca, avand, in acelasi timp, si o influenta remarcabila asupra productivitatii. Papetaria noastra online va pune la dispozitie cele mai calitative accesorii de birotica, printre care cele mai importante sunt dispenserele sau agrafele de birou. Pentru a da viata biroului dumneavoastra, alegeti dintre urmatoarele produse existente in catalogul nostru cu produse:

  • Agrafe colorate, marca Alco, diferite marimi, de 26, 32, 50mm, 100 sau 300 de modele in cutie sau agrafe tip fluture, agrafe metalice, marca Artiglio sau agrafe din plastic, marca Alco, precum si agrafe nichelate ondulate, marca Alco
  • Dispenser magnetic pentru agrafe, marca Glio sau Artiglio
  • Pioneze colorate, marca Foska sau pioneze pentru panoul de pluta, marca Alco

Achizitionati aceste produse la preturi imbatabile, din papetaria online Total Office! Le gasiti la cel mai bun pret, dar si cu o calitate de top! In plus, livrarea se face foarte rapid, oriunde in tara! Suntem in topul preferintelor celor mai multi utilizatori, tocmai datorita profesionalismului si a calitatii produselor noasatre!

 

Cele mai vandute