Categorii Categorii

Blocnotesuri, blocuri de desen, registre si repertoare

Sprijiniti pasiunea prichindelului si cumparati blocnotes-urile potrivite pentru el

Inca de mici, prichindeii sunt invatati sa deseneze, acest lucru facand parte din activitatile zilnice cele mai frecvente in randul celor mici. Treptat, ei se dezvolta si isi descopera incet, incet, pasiunea pentru desen. Oferiti copilului dumneavoastra cele mai bune materiale si sustineti dezvoltarea acestui talent, cu ajutorul caietelor sau a blocnotes-urilor. Blocurile de desen sunt unele dintre cele mai importante materiale, cu ajutorul carora prichindelul isi va putea da frau liber imaginatiei si isi va putea depozita micile opere de arta.

Zambete si emotii, in micutele opere de arta din blocurile de desen ale prichindelului dumneavoastra

Va punem la dispozitie cea mai larga gama de caiete si de blocnotes-uri, special gandite pentru copilul dumneavoastra. Aceste rechizite scolare sunt ieftine si vin in sprijinul copiilor creativi. In functie de dimensiunea blocului de desen dorita, puteti alege intre urmatoarele modele:

  • Blocnotes cu spira, de 60 de file, A4, A5 sau chiar A6
  • Bloc de desen A4 sau A3, de 15 sau 30 de file
  • Folie autoadeziva in rola, transparenta, pentru imbracat carti, de diferite dimensiuni
  • Carton color A4, in culori pastel sau culori intense, cu 2 x 6 culori pentru fiecare set

In functie de numarul de file pe care il prezinta, dar si de marimea lor, blocnotes-urile difera ca pret. Aceste caiete sunt ieftine, pretul lor incepand de la 2,21 de lei, cu tot cu TVA, pentru un blocnote cu spira, dictando, de 60 de file, in format A6. Folosirea rechizitelor scolare din papetaria noastra online, cu precadere a blocnotes-urilor sau a caietelor ieftine, nu este numai o forma prin care copiii se relaxeaza sau isi pierd timpul, ci si un bun instrument pentru invatare si dezvoltare a creativitatii. Mai mult decat atat, se spune ca atunci cand copiii se distreaza, invata mult mai repede si mai bine. Investiti in dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra si achizitionati produsele din papetaria noastra online!