Categorii Categorii

Arta & Grafica

7.05 lei (8.39 lei cu TVA)

Creioane colorate profesionale, ajutorul maestrilor graficieni

Nu doar pentru novicii in ale desenului, ci si pentru cei mai talentati dintre graficieni, papetaria noastra online le pune la dispozitie seturi de creioane profesionale de cea mai buna calitate, de la producatori de renume, cu scopul de a-i ajuta pe expertii in desen si grafica sa isi imbunatateasca tehnica. In acest sens, cu o deosebita atentie indreptata spre calitatea lor, am avut grija sa obtinem o colectie bogata de instrumente de arta si grafica, astfel incat sa multumim si cele mai exigente cerinte venite din partea clientilor nostri. De la cutii pentru creion Pastel Pitt, pana la seturi de creioane colorate profesionale si instrumente de scris cu capilarii pentru schite, desen si pictura, toate produsele provin de la producatori de top, precum Faber-Castell, lider pe aceasta piata.

Seturi de creioane profesionale pentru arta si grafica, in culori rezistente la apa

Pentru ca stim deja care sunt cerintele venite din partea profesionistilor in arta si grafica,  papetaria noastra online a avut grija sa dezvolte cea mai diversificata colectie de creioane profesionale la preturi ieftine, cu caracteristici de ultima generatie. Astfel, la doar un click distanta, sunteti mai aproape de produse exceptionale pentru arta si grafica, precum:

  • Creioane colorate cu mici puncte de masaj antialunecare si efecte de acuarela unice
  • Instrumente de scris cu capilarii speciale pentru schite, desen si pictura, special concepute pentru ingineri, arhitecti si ilustratori
  • Creioane profesionale grafit si accesorii speciale pentru incepatori
  • Culori pastel pentru desen neted pe suport de hartie
  • Creioane profesionale cu cerneala fara acizi si rezistenta la lumina solara si la apa dupa uscare
  • Blistere in culori diferite
  • Seturi de carbune natural, realizat din fag sau salcie, de culoare negru uniform, cu efecte de albastru umbre

Fiecare dintre creioanele profesionale colorate sau monocrome ieftine se bucura de cea mai buna calitate, astfel incat sa poata fi folosite si de profesionistii in arta si grafica.