Categorii Categorii

Ascutitori, radiere

Ascutitori si radiere de calitate, de nelipsit intr-un penar bine pus la punct

Pentru ca rezultatele excelente la scoala sunt mereu o prioritate, papetaria online Total Office are grija sa ia in considerare acest lucru, oferindu-le elevilor de toate varstele rechizite scolare ieftine, primordiale in invatatura. Parte din ele sunt si ascutitorile si radierele, de nelipsit atunci cand micutii trebuie sa faca o corectura sau sa isi pregateasca mai bine instrumentele de scris. De la producatori de top, precum Faber-Castell sau Iternet, ascutitorile si radierele ieftine, de la Total Office, vor contribui la procesul de invatare si ii vor ajuta pe elevi sa fie pregatiti pentru orice provocare scolara.

Radiere multicolore si ascutitori pentru dimensiuni diferite ale creioanelor

Pentru ca tine la a-si diversifica oferta de rechizite scolare ieftine, papetaria online le pune la dispozitia invataceilor nu doar caiete scolare, instrumente de scris, creioane colorate profesionale sau acuarele si guase Tempera, niste echipamente scolare care nu trebuie sa le lipseasca elevilor, ci si ascutitori si radiere ieftine de cea mai buna calitate. Astfel, prin doar cateva click-uri, parintii pot comanda:

  • Radiere pentru creion Faber-Castell in forma de pesti, cele mai vesele si colorate instrumente de sters creionul
  • Ascutitoare pentru creion din plastic, cu dublu container, niste rechizite scolare utile si practice
  • Radiere pentru creion Dust-Free, in borcane elegante, ideale pentru magazine
  • Radiere ieftine Faber-Castell cu o forma noua, ergonomica, astfel incat sa poata face corecturi de precizie

Papetaria online Total Office a avut grija sa isi diversifice gama de rechizite scolare ieftine online, astfel incat sa multumeasca si cele mai exigente cerinte venite din partea parintilor, elevilor, dar si celor care urmeaza sa le foloseasca la birou. Pe langa posibilitatea de a le comanda online, Total Office are grija sa si livreze rechizitele scolare ieftine direct la destinatie, astfel incat dumneavoastra sa nu mai pierdeti timp si energie in librariile fizice.