Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Stilouri si rezerve

Cu stilourile si rezervele din papetaria noastra online cu siguranta nu veti da gres!

Stilourile reprezinta cele mai apreciate instrumente de scris, atat pentru elevi si studenti, cat si pentru cei care isi desfasoara activitatea in zona business. Varietatea stilourilor este, insa, atat de mare, incat uneori poate deveni cu adevarat coplesitoare. Papetaria noastra online vine in ajutorul dumneavoastra si va pune la dispozitie stilouri si rezerve de cea mai buna calitate, la un pret excelent. Alegeti dintre urmatoarele stilouri si rezerve ieftine si fiti siguri ca ati ales ce este mai bun!

  • Rezerve de cerneala, in seturi de 6 bucati. Ele sunt disponibile in diferite culori: albastru, negru, rosu, verde
  • Rezerve de cerneala, in borcane de diferite dimensiuni: 30 sau 100 de bucati, in functie de necesitatile dumneavoastra
  • Stilouri pentru incepatori sau speciale pentru stangaci

Indiferent pentru care dintre produsele mai sus mentionate veti opta, fiti siguri de faptul ca acestea sunt confectionate cu o atentie deosebita pentru detalii, iar raportul calitate-pret este cel mai bun de pe piata!

Alegeti cu incredere stilourile si rezervele de la Total-Office!

Daca sunteti in cautarea unui stilou practic, usor de utilizat si cu un design inovativ, cu siguranta in papetaria noastra online Total Office veti gasi exact ceea ce va doriti! Pe langa aspectul lor unic, stilourile si rezervele din catalogul nostru online sunt rezistente si de o calitate ireprosabila! Tinerii vor aprecia, fara dar si poate, orice stilou achizitionat din magazinul nostru online! Mai mult decat atat, pentru articole de birotica si papetarie, apelati cu incredere la noi si nu veti da niciodata gres! Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa alegeti produsele dorite din catalogul nostru online si sa comandati cu incredere! Noi ne vom asigura de faptul ca produsele dorite vor ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil! Asteptam comanda dumneavoastra!

3.22 lei
(3.83 lei cu TVA)
+
3.22 lei
(3.83 lei cu TVA)
+
3.22 lei
(3.83 lei cu TVA)
+
3.22 lei
(3.83 lei cu TVA)
+
11.42 lei
(13.59 lei cu TVA)
+
15.50 lei
(18.45 lei cu TVA)
+
27.14 lei
(32.30 lei cu TVA)
+
64.28 lei
(76.49 lei cu TVA)
+
64.28 lei
(76.49 lei cu TVA)
+
68.86 lei
(81.94 lei cu TVA)
+
68.86 lei
(81.94 lei cu TVA)
+
68.86 lei
(81.94 lei cu TVA)
+
68.86 lei
(81.94 lei cu TVA)
+
Cele mai vandute