Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Cerneala si cartuse de cerneala. Mine roller

Aveti un Roller cu cerneala? Nu uitati de cerneala si cartusele de cerneala Roller!

De Roller-ul dumneavoastra v-ati indragostit pe loc. Are un design deosebit, este ergonomic si are o zona de prindere care va da un plus de comoditate la scriere… Totusi, pentru a fi siguri ca Roller-ul va avea o viata indelungata, trebuie sa achizitionati din papetaria noastra online cerneala si cartusele de cerneala, speciale pentru Roller-ul dumneavoastra. In functie de necesitatile dumneavoastra, puteti opta pentru urmatoarele tipuri de cartuse de cerneala pe care vi le punem la dispozitie:

  • Cartuse cerneala, mici, cu 6 bucati in cutie. Ele sunt disponibile in doua culori: albastre si negre
  • Cartuse cerneala mari, cu 5 bucati in cutie si disponibile in doua variante de culori: albastre si negre
  • Pentru rollerele E-motion, Ambition, Ondoro, Basic sau Loom exista rezervele Mine Roller, fabricate din metal si disponibile in doua culori: albastre sau negre

Va sperie gandul ca ar putea costa ceva mai mult? Ei bine, in papetaria noastra online cerneala si cartusele de cerneala vin cu un pret excelent, astfel incat toti clientii nostri sa fie multumiti!

Cerneala si cartuse de cerneala, la un raport calitate-pret excelent

Pentru a va usura munca de la birou si pentru a o face mai frumoasa, nu trebuie sa va lipseasca micile articole de papetarie si birotica. Nici consumabilele nu sunt deloc de neglijat, intrucat ele va vor ajuta intotdeauna sa nu ramaneti fara rezerve. Punem la dispozitia clientilor nostri cerneala si cartuse de cerneala de o calitate de top, astfel incat fiecare sa isi gaseasca produsul dorit. Comandati produsele care va sunt necesare si bucurati-va de preturile lor deloc ridicate. Ne vom ocupa ca articolele de papetarie si birotica sa ajunga la dumneavoastra in cel mai scurt timp cu putinta, astfel incat sa va usureze munca zi de zi!

Cele mai vandute