Categorii Categorii

Medii de stocare

14.99 lei (17.84 lei cu TVA)
18.38 lei (21.87 lei cu TVA)
19.58 lei (23.30 lei cu TVA)
37.22 lei (44.29 lei cu TVA)
37.70 lei (44.86 lei cu TVA)

Mediile de stocare: ideale pentru stocarea sau transferul datelor

In era tehnologiei, mediile de stocare a datelor vin in variante din ce in ce mai diversificate, potrivite fiecarui consumator. Astfel, in functie de necesitatea dumneavoastra de stocare, de dimensiunea pe care o doriti, dar si de frecventa utilizarii, puteti alege dintre mediile de stocare puse la dispozitie in papetaria noastra online. Cum puteti face alegerea perfecta? Alegerea mediului de stocare necesar este conditionata de tipul de date utilizate, de modul de transport al acestora, dar si de modalitatea de accesare dorita. Papetaria noastra online, Total-Office pune la dispozitia dumnevoastra diverse medii de stocare, pentru fiecare nevoie. Alegeti cu incredere dintre urmatoarele tipuri de medii de stocare existente in catalogul online:

  • Solutii pentru curatarea monitorului sau seturi complete pentru curatarea monitorului si a tabletelor sau smartphone-urilor (spray cu aer neinflamabil, servetele umede, etc.)
  • Medii de stocare sub forma stick-urilor de memorie sau a cardurilor de memorie, de diferite dimensiuni. Stick-urile de memorie sunt disponibile in diverse forme si modele
  • Medii de stocare sub forma CD-urilor si a DVD-urilor

In papetaria noastra online, mediile de stocare vin cu un raport calitate-pret excelent!

Fie ca este vorba despre CD-uri, despre DVD-uri sau despre stick-uri, cu totii avem nevoie de aceste medii de stocare. Ele ne ajuta sa transferam sau sa stocam datele in siguranta, facand, astfel, ordine in laptopuri si PC-uri. Mediile de stocare din papetaria noastra online au un pret excelent, iar calitatea lor este una exceptionala. Clientii nostri au fost intotdeauna multumiti, revenind, ori de cate ori si-au dorit sa achizitioneze articole de papetarie si birotica. In plus, tot ce trebuie sa faceti este sa comandati online, printr-un simplu click, produsele pe care vi le doriti, iar de restul ne ocupam noi! Comandati de la Total-Office si beneficiati de promotiile si de ofertele noastre zilnice!