Categorii Categorii

Carcase si huse

Alegeti carcasele si husele din papetaria noastra online si protejati-va telefonul mobil sau iPad-ul!

Iubim telefoanele si suntem nedespartiti de ele, acum, mai mult ca niciodata. Smartphone-ul pe care il detineti este mai mult decat un simplu telefon, motiv pentru care trebuie sa ii acordati o atentie riguroasa. Majoritatea detinatorilor de smartphone-uri sau tablete le protejeaza imediat dupa achizitionarea lor, cu ajutorul carcaselor si huselor. Papetaria noastra online vine in ajutorul dumneavoastra, cu carcase si huse potrivite telefonului dumneavoastra! Ele au o calitate ireprosabila si protejeaza telefonul de un eventual impact. Alaturi de traditionalele carcase, husele sunt si ele modalitati elegante pentru a va proteja telefonul sau iPad-ul. In papetaria noastra online puteti gasi carcase si huse la preturi excelente, pentru iPhone, iPad sau Samsung. Punem la dispozitie o gama variata, in diferite culori de carcase si huse, astfel incat dumneavoastra sa gasiti exact produsul pe care il cautati. Alegeti dintre urmatoarele modele de carcase si huse, numai de la Total-Office:

  • Carcasa cu stativ, pentru un unghi optim de vizionare, pentru iPhone 4 sau 4S, cu un acces complet la toti senzorii, sistemele de conectare si control. Aceste carcase vin disponibile in doua variante: alb si negru mat
  • Pentru iPhone 5 – alb metalizat sau negru mat, precum si gri/verde, transparenta sau verde metalizat
  • Pentru iPad sau iPad2 – alb metalizat, negru mat sau transparent
  • Pentru Galaxy S3 – alb metalizat sau negru mat
  • Carcase si huse pentru iPhone 4 si 4S, in diverse culori, potrivite pentru fiecare gust
  • Carcase si huse pentru iPad mini sau tableta PC de 7 inch, de culoare neagra

Carcasele si husele de la Total-Office vin cu un pret excelent

Oferim intotdeauna clientilor nostri tot ceea ce este mai bun, iar carcasele si husele din papetaria noastra online nu fac nici ele exceptie. Ele au un raport de calitate-pret excelent, iar design-ul este unul incantator! Asteptam comanda dumneavoastra!