Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Igiena primeaza in orice circumstante! Utilizeaza sacii menajeri la birou!

Fie ca suntem acasa, fie ca suntem la birou, intretinerea igienei este unul dintre modurile prin care ne asiguram sanatatea si confortul, iar acest lucru poate fi observat, mai ales, in micile detalii din viata de zi cu zi. Daca in cazul domiciliului stabilim propriile reguli de igiena, in cazul biroului trebuie sa respectam niste reguli care sunt facute pentru absolut toata lumea. 

Din acest motiv, este ideal pentru toti cei care fac parte din echipa dintr-un birou sa utilizeze toate accesoriile care contribuie la mentinerea iginei, dintre care fac parte si sacii menajeri, utilizati pentru strangerea deseurilor menajere care se strang de-a lungul zilelor si saptamanilor. Sacii menajeri pot fi utilizati datorita urmatoarelor avantaje:

  • Sunt speciali conceputi pentru a putea sustine toate deseurile menajere care sunt aruncate la cosul de gunoi
  • Sunt rezistenti si mult mai usor de manipulat atunci cand sunt plini, deoarece nu ofera posibilitatea ruperii, fara ca aceasta sa fie provocata de vreun obiect fizic
  • Sunt ideal conceputi pentru a se potrivi cu anumite tipuri de recipiente speciale pentru deseurile menajere si pot fi utilizate in mod confortabil, fara teama de a arunca deseurile pe langa sacul menajer

Sacii menajeri sunt recipientul ideal pentru deseurile menajere si sunt o varianta mult mai buna pentur orice birou, deoarece in momentul in care sunt plini, nu trebuie decat legati si dusi direct la tomberon, fara teama de a se rupe sau de a mirosi in mod neplacut. 

De ce sa alegi sacii menajeri de la magazinul online Total Office?

Alegerea sacilor menajeri in favoarea oricaror alte recipiente improvizate pentru deseurile menajere este evidenta, insa de ce sa alegeti sacii menajeri pentru birou de la Total Office? E simplu. O solicitare din mediul online a unor astfel de produse este mult mai simpla si eficienta decat achzitionarea lor propriu-zisa dintr-un magazin fizic.

Magazinul online Total Office asigura toate conditiile de livrare pentru produsele selectate, pentru ca tu sa nu ai nicio grija in privinta sacilor menajeri pe care ii poti comanda direct de pe site-ul nostru. 

6.49 lei
(7.72 lei cu TVA)
+
23.84 lei
(28.37 lei cu TVA)
+
7.57 lei
(9.01 lei cu TVA)
+
12.77 lei
(15.20 lei cu TVA)
+
6.86 lei
(8.16 lei cu TVA)
+
Product filters
Capacitate sac
Pret

lei  –  lei

  • 6lei
  • 24lei
Cele mai vandute