Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Odorizante de camera si WC

Vreti ca totul sa miroasa bine la birou si la WC? Avem pentru dumneavoastra o paleta larga de produse odorizante

Intretineti o mireasma incantatoare in spatiul in care lucrati! Veti crea un mediu de lucru placut si relaxant, care va mirosi bine in orice conditii, care va fi primitor pentru orice persoana ce intra in incapere sau foloseste punctul sanitar. Astfel, veti crea o impresie buna si veti arata grija si respectul pe care il purtati.

Odorizantele de camera si de WC pe care noi, cei de la Total Office, le comercializam, sunt de la Glade, Ambipur, Air Wick si alte marci consacrate in domeniu. Acestea sunt disponibile sub forma de:

  • Odorizant WC cu agatatoare, mono sau duo pack (ambalajul economic, ce contine si rezerve)
  • Odorizant WC – pastile, care se pun pe fundul vasului de WC si se elibereaza treptat in apa 
  • Odorizant de camera aerosol – cu buton de actionare, pentru eliberarea dozei dorite 
  • Aparate electrice cu priza, pentru odorizarea camerei (elibereaza la un timp prestabilit aceeasi cantitate de substanta, pentru a intretine in mod constant atmosfera parfumata)
  • Microspray (de cantitate mica, usor de folosit, discret)
  • Spray insecte (de la Raid; pentru a indeparta si insectele de nedorit in niciun spatiu) 

Un aer inchis sau neplacut devine un aer proaspat prin folosirea odorizantelor de care dispunem

Miresmele disponibile sunt ocean fresh, pin, colours of nature, lemon, mar, lavanda, lacramioare si multe altele, astfel incat sa le puteti varia, sa le puteti alterna pentru a oferi intotdeauna ceva nou, deoarece oamenii se vor obisnui cu acelasi miros si nu il vor mai simti cu aceeasi intensitate si incantare.

Pentru eliminarea mirosurilor neplacute din spatiul de lucru si inlocuirea lor cu unele fine si subtile, agreate la nivel general, exista odorizantele comercializate de Total Office. Accesibile la pret, si in forme care acopera orice preferinta, odorizantele de camera si WC imprastie mirosuri placute, care dureaza in timp, si au o durata mare de utilizare.

9.35 lei
(11.13 lei cu TVA)
+
13.40 lei
(15.95 lei cu TVA)
+
15.76 lei
(18.75 lei cu TVA)
+
18.87 lei
(22.46 lei cu TVA)
+
18.95 lei
(22.55 lei cu TVA)
+
20.46 lei
(24.35 lei cu TVA)
+
25.25 lei
(30.05 lei cu TVA)
+
25.32 lei
(30.13 lei cu TVA)
+
37.92 lei
(45.12 lei cu TVA)
+
46.26 lei
(55.05 lei cu TVA)
+
96.45 lei
(114.78 lei cu TVA)
+
Cele mai vandute