Orice companie are nevoie de articole si accesorii de birou

Orice companie are nevoie de articole si accesorii de birou

Mica sau mare, cu putini angajati sau multinationala, o companie are nevoie de multe articole si accesorii de birou, care la prima vedere pot parea mai putin importante, pentru a functiona in conditii optime. Biroul a devenit pentru foarte multi o a doua casa, astfel ca organizarea buna a acestuia ofera un confort imbunatatit, dorit de toti.

Total-Office.ro ofera o intreaga gama de produse necesare unei bune organizari a biroului, punand la dispozitia partenerilor produse de calitate ridicata, de la parteneri cunoscuti la nivel international.

Agrafe, dispensere si pioneze

Probabil ca nu exista persoana ce lucreaza la birou, care sa nu fi avut nevoie de agrafe sau dispensere. Daca mai sunt si colorate, acestea dau un aspect mai viu atat documentelor cat si biroului in sine. Compania noastra pune la dispozitie clientilor game variate de agrafe de diferite dimensiuni. In plus, oferim agrafe din plastic, nichelate sau metalice simple, dispensere magnetice pentru pastrare, astfel incat, folosindu-le, biroul dumneavoastra va ramane mereu ordonat. Pionezele pentru panourile de pluta si cele metalice colorate completeaza oferta noastra de la furnizori cunoscuti precum Alco, Artiglio sau Foska.

Benzi adezive si dispensere

Dispenserele si benzile adezive de diverse marimi completeaza oferta noastra. Vorbim aici de benzi adezive maro sau transparente, ideale pentru lipit, sigilat sau intarit. Benzi adezive din hartie si benzi dublu-adezive sunt folosite pentru acoperirea si protejarea diferitelor suprafete pentru vopsit sau alte intrebuintari similare. Pentru toate acestea avem disponibile si dispencere care sunt foarte practice si usor de folosit.

Capsatoare si capse

Una dintre cele mai variate categorii de produse de la noi este aceea a capselor si capsatoarelor, articole de nelipsit de pe biroul dumneavoastra. Total-Office.ro pune la dispozitie capse pentru orice tip de capsator. Capsatoarele sunt confectionate din metal cu accesorii din plastic, cu o capacitate de capsare de la 15 de coli pana la 240 coli. Alte modele de capsatoare disponibile sunt capsatoarele metalice de tip cleste, capsatoare electrice sau capsatoare profesionale, de mare capacitate, puternice si rezistente.

ra-5000551

Elastice, buretiere si accesorii ambalare

Gama de ambalare cuprinde sfori de diverse grosimi si gramaje, din bumbac sau din canepa si folie strech pentru ambalarea diverselor colete sau a paletilor. Buretierele si elastice sunt ideale pentru numararea si prinderea banilor.

Foarfece si cutite pentru corespondenta

Pentru orice birou care se respecta nu pot lipsi foarfecele sau cutitele pentru corespondenta. Din otel sau titanium, va garantam ca magazinul nostru online va pune la dispozitie foarfece foarte bine ascutite, rezistente, de la producatori cunoscuti pe plan international precum Alco, Westcott si Stanger. In gama cutitelor pentru corespondenta avem atat cutite metalice simple, multifunctionale, cat si cutite electrice.

Perforatoare de birou si profesionale

Ordinea in documente si acte este strans legata de indosariere si aceasta, la randu-i, de perforatoare. Perforatoarele noastre metalice cu una, doua sau patru gauri sunt create, cu siguranta, pentru nevoile fiecarui birou. Va propunem perforatoare cu designuri moderne, rezistente, cu diverse capacitati de perforare, de la 20 coli pana la 250 de coli.

Suporti si accesorii pentru birou

Cum ar fi daca pixurile, foarfeca, agrafele, banda adeziva sau markerele ar avea un suport care sa le cuprinda pe toate? Ar fi totul mai organizat si mai usor de gasit. Oferim suporti de plastic in diferite forme, cu multiple compartimente sau simple si elegante, pentru articole de birou, instrumente de scris, carti de vizita sau cuburi de hartie.

Tavite pentru documente si accesorii pentru birou

Din organizarea perfecta a unui birou fac parte tavitele si suportii verticali pentru documente. Total-Office.ro ofera o gama foarte variata de astfel de tavite si suporti verticali, in diverse culori pentru utilizatorii care prefera sa isi asorteze toate accesoriile. Tavitele se pot combina astfel incat sa acopere doleantele celor mai pretentiosi clienti. Suportii modulari de dimensiuni mari cu sertare deschise sau inchise si suportii cu tavi pentru documente pot utila departamente cu multi angajati si pot asigura ordine in documentele companiei.

es-50874

Aceste produse le puteti achizitiona din magazinul online Total-Office.ro, la cel mai bun raport pret – calitate. In plus, livrarea se face rapid, oriunde in tara.

Comments are closed.